Om oss

Cloudreel grundades 2016 för att hjälpa företag att skapa mera film själva. Behovet av att enkelt kunna skapa film internt ökar kraftigt genom Cloudreel kan företag enkelt och säkert skapa filmer som blir bra och driver affären framåt.

Vi som ligger bakom Cloudreel har stor erfarenhet inom både filmproduktion och internkommunikation. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder då vi vill ha en dynamisk plattform som är anpassad för kunden, det ska vara enkelt och smidigt.

Christian Bagge som är grundare till Cloudreel har mer än 15 års erfarenhet från filmproduktion och har drivit flera produktionsbolag. Christian utbildar på både Medieinstitutet och Berghs om strategisk filmkommunikation, ligger bakom utbildningar för företag i hur de filmar smart och effektivt med mobiltelefonen. Christian är även rådgivare åt företag i kommunikationsstrategier och då med fokus på implementering av film.

”Frågan är inte OM utan HUR företag skall använda mer film i sin kommunikation. Därför har vi utvecklat Cloudreel, det är en språngbräda och en trygghet till att kunna göra mer film enkelt och kul i företagen”.

2017 tog Cloudreel in externa investerare för att kunna säkerställa en skalbarhet och kunna möta en efterfrågan på global nivå.

Kontakta oss för mera information

info@cloudreel.se 

Christian Bagge - Grundare

bagge(a)cloudreel.se